Käbbel

Avsnitt 4: Soffan går fri

Det är dags igen, Käbbel släpper avsnitt 4!

I veckans avsnitt mixar vi upp det hela lite och snackar flera mindre ämnen istället för ett stort. Vi snackar vem som aktivt valt att kandidera till platsen som Vänsterpartiets nya partiledare, SD och S fightas om vem som är herre på täppan, Ann-Sofie (Soffan) Hermanssons förtal och Lucas spånar.

Sänds 29/2 2020
Länk till Mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/k%C3%A4bbel-avsnitt-4-soffan-g%C3%A5r-fri/

_________________________________________________________________________________________
Musik i veckans avsnitt:
Daniel Adams-Ray - Bror
Christine and the Queens - People, I've been sad
Markus Hasselblom - Rak i ryggen

I programmet Käbbel får ni möta oss, Lucas och Johanna. Vi är två statsvetarstudenter som pluggar vid Göteborgs Universitet. I vårt program pratar vi politik och samhälle, där vi i varje avsnitt försöker fånga upp politiska diskussioner som är aktuella just i stunden.

Redaktion

Johanna Jönsson och Lucas Fischer Madsen.

Sändningstider

Lördagar 12:30 - 13:00

Följ oss via RSS

Kontakt

kabbel@k103.se