Kapacitetsbrist

Jonathan är borta!?

Eller tja, inte riktigt. Han är bara borta från mig. Nu när han slutat på vårat jobb känns det som det finns något tomrum här. Det känns fortfarande som att han borde sitta någon rad bort med sitt headset och rulla sina ögon. Nu när jag kollar mot hans plats så är det ingen där.
Skämt åsido så har vi varit dåliga på att uppdatera er om vad som händer. Åh andra sidan så är det inget annat som hänt. Jag saknar Jonathan lite. Vårat nya avsnitt kommer ut på lördag och jag skulle uppskatta om alla lyssnar. Denna veckan så pratar vi om HBTQ+ och stelhet. Musik denna veckan är följande:
Stina Velocette - Vi styr saker
MARINA - Life Is Strange
Olov Antonsson - Rädd sen 85

Tack så mycket för att ni finns och att ni lyssnar
//Johanna

Hej!

Vad skriver man i ett blogginlägg när man knappt har förmåga att ha en normal social interaktion. Jo, vi vet ju aldrig riktigt vad vi håller på med men vi är duktiga på att klaga på det i alla fall. Jag Heter Johanna och min underbara kompis Jonathan har gett mig ansvar denna gång för ta hand om denna viktiga uppgift. Att ge er det ni förtjänar. Ett riktigt jävla bra inlägg. Ett inlägg med information, underhållning, spänning, romantik... eller nja kanske inte det där sista. Jag önskar att ni som ej hade möjlighet att lyssna på våra två första avsnitt går in på https://www.mixcloud.com/K103/playlists/kapacitetsbrist/ eller mixclouds app och söker på kapacitetsbrist. Ni kan även följa oss på instagram https://www.instagram.com/kapacitetsbrist/
Jag hoppas från botten av mitt hjärta att ni gillar vad vi skapat.

Glad onsdag på er!

Två arbetskamrater gör satir av serviceyrket och pratar om sina i-landsproblem. Varje vecka kommer ett exempel på hur härligt irriterande ett kundmöte kan vara och vi delar med oss av vilka brister vi lider av med.

Redaktion

Jonathan Sjöberg och Johanna Hahn Nilsson.

Extern länk

https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

kapacitetsbrist@k103.s...