Kärnfamiljen

Kärnfamiljen entrar scenen

Hej! Kärnfamiljen här.

Vi pratar sociala samspel och kniviga vardagssituationer, kulturella koder och det osynliga regelverk som styr vårt beteende från sandlådan till föreläsningssalen. I första avsnittet formligen djupdyker vi ner i frisörstolen och reflekterar över tidlösa fenomen som klippångest, krystat småprat och huruvida det är möjligt att vara otrogen mot sin frisör.

Lyssna på oss, lördag 13.30!

Det här är radioprogrammet Kärnfamiljen. Ett diskussionsprogram på K103 som behandlar frågor kring några av våra mest igenkänningsbara vardagssituationer och de sociala dilemman som så ofta uppstår. Varje program har sin utgångspunkt i en given situation där panelen, bestående av Miranda, Eva-Lotta och Kalle, lotsar dig igenom problematiken och berättar om sina erfarenheter.

Redaktion

Miranda Lindström, Eva-Lotta Mathilda Helgesson och Kalle Ström.

Följ oss via RSS

Kontakt

karnfamiljen@k103.se