Kärnfamiljen

Kärnfamiljen går på dejt

Premiären är förbi. Från frisörstolen ger sig nu Kärnfamiljen in i dejtingens värld och reflekterar bla. över vad en dejt egentligen är, hur man undviker att trassla in sig i det amerikanska idealet, kommunicerar utan att prata och huruvida Kalle i Kärnfamiljen är en mansgris.

Vi träffar dessutom en dejtcoach!

Lyssna på oss, nu på lördag 13.30.

/Kärnfamiljen

Det här är radioprogrammet Kärnfamiljen. Ett diskussionsprogram på K103 som behandlar frågor kring några av våra mest igenkänningsbara vardagssituationer och de sociala dilemman som så ofta uppstår. Varje program har sin utgångspunkt i en given situation där panelen, bestående av Miranda, Eva-Lotta och Kalle, lotsar dig igenom problematiken och berättar om sina erfarenheter.

Redaktion

Miranda Lindström, Eva-Lotta Mathilda Helgesson och Kalle Ström.

Följ oss via RSS

Kontakt

karnfamiljen@k103.se