Kärnfamiljen

Kärnfamiljen har sänt sitt sista program

Kärnfamiljen sändes mellan 101011-101210

Kärnfamiljen går på krogen
Helgen är kommen och det är återigen dags för oss studenter att lämna jungfrukammarn för att hänge oss åt nattlivets frestelser. Utrustade med en nästa hjärtknipande entusiasm och orimliga förväntningar på den egna alkoholtoleransen famlar vi sedan runt i den allt mer dimmiga stadsbilden.
Dagen efter då vi med dunkande huvudvärk vaknar i tvättkorgen kan vi inte låta bli att traditionsenligt slå oss för pannan och utbrista; VARFÖR GÅR MAN UT EGENTLIGEN? Tur då att kärnfamiljen hjälper till att reda ut våra frågetecken.

Det här är radioprogrammet Kärnfamiljen. Ett diskussionsprogram på K103 som behandlar frågor kring några av våra mest igenkänningsbara vardagssituationer och de sociala dilemman som så ofta uppstår. Varje program har sin utgångspunkt i en given situation där panelen, bestående av Miranda, Eva-Lotta och Kalle, lotsar dig igenom problematiken och berättar om sina erfarenheter.

Redaktion

Miranda Lindström, Eva-Lotta Mathilda Helgesson och Kalle Ström.

Följ oss via RSS

Kontakt

karnfamiljen@k103.se