Kassicismen

16/03/2017 Repris Kassicismen #8

Den här veckan sänds inget nytt program av kassicismen utan vi kör en härlig repris av Kassicismen #8. Nästa vecka är vi tillbaka med nytt avsnitt som vanligt. Vill du lyssna på något av våra tidigare program? DET ÄR KLART DU VILL. Dom hittar du på K103s Mixcloud där vi har gjort en helt egen spellista med alla hitills sända program.
KLICKA HÄR >>https://www.mixcloud.com/K103/playlists/kassicismen/<<
Vi ses nästa vecka!
Kram från Kassicismen

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se