Kassicismen

Kassicismen

I andra avsnittet av Kassicismen som sändes i December (men som du nu SJÄLVKLART kan lyssna på via Mixcloud) peppade vi inför julen. Hur bra är egentligen Johan Ulvaeson på att göra barnprogram? Och vem av oss älskar och vem hatar julen?
Men resten av programmet ägnade vi såklart åt kultur. Judit hade gjort en intervju med Brodern John om skivan "cool" och vi lyssnar även på singeln "Vem är du" med olle Grafström och producerad av Alexander Juneblad. Edvin tog upp pratade om P3s diktaturtendenser och Cecilia var helt försjunken i matprogrammet Chef's Table på Netflix.
Mycket Nöje! <3

Här är en Mixcloudlänk: https://www.mixcloud.com/K103/kassicismen-2/

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se