Kassicismen

Kassicismen #3

Tredje avsnittet av Kassicismen sändes innan juluppehållet då studion fullkomligt drunkade i julpepp. Det diskuterades julklappstips och vad en bra julklapp egentligen är. Vi hann även med att diskutera Liv Strömquist senaste seriealbum "Uppgång och fall". För att sammanfatta året lite tog vi upp svenskarnas populäraste googlingar, exempelvis "hur stort är småland?" och "Vem skrev "vår bästa tid är nu"?"
Här är länken till mixcloud: https://www.mixcloud.com/K103/kassicismen-3/
Trevlig Lyssning <3

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se