Kassicismen

Kassicismen #4

Fjärde avsnittet sändes efter jul och vi går igenom helgfirandets höjdpunkter. Vi pratar också om utställningen "lusten att skapa och leva", en utställning på Göteborgs Konstmuseum om Tove Jansson. Lina besvarar några av livets stora frågor som är ställda av ingen mindre än Ted Gärdestad. Vi pratar också om Galan P3 Guld och diskuterar några av våra funderingar.
Trevlig lyssning ! Här är vår mixcloudlänk: https://www.mixcloud.com/K103/kassicismen-4/

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se