Kassicismen

Kassicismen #6

I det sjätte avsnittet av Kassicismen lyssnar vi som vanligt på härlig musik och snackar kultur. Vi diskuterar Beyonces fantastiska gravid-bilder och försöker förutspå hur det kommer påverka framtida graviditetsbilder. Cecilia presenterar en topplista på de bästa mobilspelen och sedan leker vi leken "President eller youtuber". Vi pratar också mycket om en alldeles fantastisk acapella-konsert vi varit på med bandet Solala.
Här är vår mixcloudlänk: https://www.mixcloud.com/K103/kassicismen-6/
Trevlig lyssning!

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se