Kassicismen

Kassicismen #8

I åttonde avsnittet är hela gänget tillbaka i studion och vi spelar in på själva kvinnodagen. Det blir därför en del snack om detta. Men också om lite teater, exempelvis dokumentären från K-Special som heter "svart mask vit mask". Och SJÄLVKLART pratar vi lite om vår kära kungafamilj <3

Gå in på mixcloud och lyssna NU!! https://www.mixcloud.com/K103/kassicismen-8/
Kram på Kassicismen

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se