Kassicismen

Kassicismen #10

Dagens avsnitt av Kassicismen blir ett riktigt härligt skitsnackigt avsnitt. Ja, vi snackar skit om ganska många faktiskt. Bland annat så snackar vi skit om kändisar som snackar skit om varandra, stora TV-kanaler som inte riktigt fattar grejen med youtube, Claes Malmberg och mycket mycket mer.

Vill du läsa allt om det stora horbråket (vilket vi verkligen tycker du ska) kan du kolla in nöjesguidens bråkrecap här:
http://ng.se/artiklar/brakrecap-camilla-lackberg-vs-little-jinder

Vi ses nästa vecka!!
KRAM <3

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se