Kassicismen

Kassicismen har sänt sitt sista program

Kassicismen sändes mellan 161208-170525

Matkultur i ordets orätta bemärkelse MED MERA

Vänner! Ikväll är det dags för nytt Kassicismen och det är säsongens SISTA! Judit och Cecilia dyker ner i ett mycket vagt matkulturellt område, rör oss från matprogram till matfilmer på ett luddigt men förhoppningsvis TILLFREDSSTÄLLANDE vis. Vi fnissar även i takt till en OTROLIGT svängig sommarplåga som vi förmodligen är sist på bollen på, vi touchar ämnet STRUTSFARMAR och peppar tillsammans för sommaren. Ni är väl med oss?!! Går även i repris i morgon förmiddag. Samt kommer förhoppningsvis på mixcloud någon gång i framtiden, utan att närmare specificera NÄR. TJOHO!

Dylan får nobelpris, Malmö högskolas hedersdoktor är serietecknare och komiker, hiphopens status ökar och populärkultur använder sig allt mer av konstnärliga processer. Är distinktionen ful- och finkultur fortfarande aktuell elr har den blivit förlegad? Välkommen till programmet som berör högt och lågt i kultursfären.

Redaktion

Lina Lenneryd, Judit Sundberg, Edvin Linderoth och Cecilia Linderoth.

Följ oss via RSS

Kontakt

kassicismen@k103.se