KLANG

KLANG 7 Digitala Pyramider och nyvakna bin.

I det 7.e programmet i säsong 2 av KLANG så spelar vi några av våra personliga favoriter när det kommer till ljudskapare.
Vi inleder med analoga samplingar av ettor och nollor och tar oss vidare genom ett berg till en vik av björkar för att sedan ställas öga mot öga med ett hundliv som undrar... -Cigg eller filter? Som vanligt avslutar vi programmet med ett verk som någon av alla våra lyssnare skickat till oss. Denna veckan är det ljudkonstnären Camelion från Bangkok med ett undervattenslarm skapat med en pocket operator och inspelat live. Vi avslutar programmet med att lyssna på en nyvaket bisamhälle. Ja ni hör ju själva detta programmet vill ni inte missa. LJUD FÖR EVIGT!!!/KLANG

MIXCLOUDLÄNK
https://www.mixcloud.com/K103/klang-program-7-s%C3%A4song-2/

TRACKLIST

1. Ryoji Ikeda - Check
2. Biosphere - Bjorvika
3. Biosphere - Berg
4. Dog Life - Cigg Eller Filter
5. Camelion - Larm under vatten
7. Bin Feat JFK - Zurrround

SKICKA ERA LJUD TILL OSS!!! klangradio@yahoo.com

KLANG är ett radioprogram där vi lyssnar på ljudexperiment & ljudkonst. Vi nördar även ned oss ordentligt i vad ljud egentligen är & kan vara samt fördjupar oss i konstnärerna & verken som vi spelar i programmet. Detta genom bla. Intervjuer med aktörer inom ljudfältet som forskare & konstnärer eller reportage från ljudverkstäder & festivaler. Men framförallt LJUD,LJUD & LJUD!!!

PS. Vi vill också lyssna på era inspelningar!!! Så skicka dem till oss redigerade eller oredigerade som mp3-file på klangradio@yahoo.com så spelar vi dem i programmet!!!

Allt gott Johan & Sayam

Redaktion

Johan F Källman & Sayam Chortip.

Sändningstider

Tisdagar 21:00 - 21:30

Extern länk

www.instagram.com/klan...

Följ oss via RSS

Kontakt

klang@k103.se