KLANG

FAVORITER I REPRIS - LJUD SOM HELANDE + THAILAND SPECIAL

AAAAAUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM!!!!! AAAAAUUUUUUUUMMMMMMM! Är tillbaka med favoriter i repris. I tider som dessa behövs som sagt allt botande och läkande vi kan få. Så vi på KLANG tar vårt samhälleliga ansvar och ägnar detta program åt ljud som helande. Vi pratar om hur ljud kan vara läkande. Vi spelar solfeggiofrekvenser. Vi spelar aum-mantran. Ja, vi spelar helande ljud för er lyssnare helt enkelt. Vi avslutar även med en liten Thailand-special. DETTA LÄKANDE AVSNITT VILL NI INTE MISSA!!! SÅ KÄNN HELANDETS KRAFT GENOM LJUDET. TA ETT DJUPT ANDETAG NU ÅKER VI!!

MIXCLOUDLÄNK: https://www.mixcloud.com/K103/klang-program-5-s%C3%A4song-2-ljud-som-hel...

KLANG är ett radioprogram där vi lyssnar på ljudexperiment & ljudkonst. Vi nördar även ned oss ordentligt i vad ljud egentligen är & kan vara samt fördjupar oss i konstnärerna & verken som vi spelar i programmet. Detta genom bla. Intervjuer med aktörer inom ljudfältet som forskare & konstnärer eller reportage från ljudverkstäder & festivaler. Men framförallt LJUD,LJUD & LJUD!!!

PS. Vi vill också lyssna på era inspelningar!!! Så skicka dem till oss redigerade eller oredigerade som mp3-file på klangradio@yahoo.com så spelar vi dem i programmet!!!

Allt gott Johan F Källman

Redaktion

Johan F Källman.

Sändningstider

Tisdagar 21:00 - 21:30

Extern länk

https://www.instagram....

Följ oss via RSS

Kontakt

klang@k103.se