KLANG

FaVORITER I REPRIS - LJUD SOM VAPEN

I säsongens andra avsnitt pangade vi till det. De lät verkligen BOOM KRASCH PANG! När vi snackade om ljud som vapen och spelade upp fyra kvinnliga ljudkonstnärer. Så håll i hatten. NU SMÄLLER DET PANG!!!

https://www.mixcloud.com/K103/klang-program-2-säsong-2-ljud-som-vapen/

KLANG är ett radioprogram där vi lyssnar på ljudexperiment & ljudkonst. Vi nördar även ned oss ordentligt i vad ljud egentligen är & kan vara samt fördjupar oss i konstnärerna & verken som vi spelar i programmet. Detta genom bla. Intervjuer med aktörer inom ljudfältet som forskare & konstnärer eller reportage från ljudverkstäder & festivaler. Men framförallt LJUD,LJUD & LJUD!!!

PS. Vi vill också lyssna på era inspelningar!!! Så skicka dem till oss redigerade eller oredigerade som mp3-file på klangradio@yahoo.com så spelar vi dem i programmet!!!

Allt gott Johan F Källman

Redaktion

Johan F Källman.

Sändningstider

Tisdagar 21:00 - 21:30

Extern länk

https://www.instagram....

Följ oss via RSS

Kontakt

klang@k103.se