KLANG

KABOOM!!! KABAAAM!!! RATTATTATATAAA! HURRAAAAAA!!!

Välkomna till premiären av den 3.e säsongen av KLANG. Siffran tre är ju ett heligt nummer som ni alla vet och vi känner oss i snudd på religiösa för allt gött vi har på gång för er ljudälskare den här säsongen. För att fira det första avsnittet av säsong 3 ordentligt så spelar vi upp en liveinspelning från FRINGE festivalen som ägde rum här i Göteborg nu i helgen. Det är ingen mindre än ena halvan av KLANG-redaktionen Sayam Chortips ljudkonstverk Fragments. Fragments är en blandning av ljudlandskap och poesi där Sayam tar er med på en audiovisuell resa genom tid och rum. Inspelningen gjordes på Haga-teatern här i Göteborg Söndagen den 6.e September. Med sig på scenen har Sayam syntgeniet Niels Gordon och den professionella Pocket Operator operatören Tommy Mattiasson. Tillsammans skapar dom en fantastisk ljudvärld där poesi blandas med elektroniska frekvenser. Ja,ni hör ju själva detta vill ni verkligen inte missa! Så luta er tillbaka, vrid upp volymen, slut ögonen och låt Sayam ta er med på en ljudresa som ni sent skall glömma. Och framför allt...Ni är välkomna till KLANG säsong 3.

Ps. Som vanligt vill vi att ni skickar era ljud till oss här på KLANG så vi kan spela dem i programmet. Det gör ni lättast på klangradio@yahoo.com Följ oss gärna även på Instagram där heter vi klangradiok103.

Allt väl. KLANG.

MIXCLOUDLÄNK: https://www.mixcloud.com/K103/klang-s3-e1-fringe-festival-framgments-say...

KLANG är ett radioprogram där vi lyssnar på ljudexperiment & ljudkonst. Vi nördar även ned oss ordentligt i vad ljud egentligen är & kan vara samt fördjupar oss i konstnärerna & verken som vi spelar i programmet. Detta genom bla. Intervjuer med aktörer inom ljudfältet som forskare & konstnärer eller reportage från ljudverkstäder & festivaler. Men framförallt LJUD,LJUD & LJUD!!!

PS. Vi vill också lyssna på era inspelningar!!! Så skicka dem till oss redigerade eller oredigerade som mp3-file på klangradio@yahoo.com så spelar vi dem i programmet!!!

Allt gott Johan F Källman

Redaktion

Johan F Källman.

Sändningstider

Tisdagar 21:00 - 21:30

Extern länk

https://www.instagram....

Följ oss via RSS

Kontakt

klang@k103.se