KLANG

RADIO UTSTÄLLNING - RADIO SILENCE av JFK.

SHHHH. I säsongsavslutningen av KLANG har vi fått äran att presentera ännu en fantastisk radioutställning. Det är konstnären och ljudsmeden JFK,s verk Radio Silence. Ljudverket är enligt konstnären själv en kommentar till det brus som vi tvingas leva i dag som natt. Så välkomna till vernissage, ta för er av sherryn luta er tillbaka och njut av något ni garanterat inte hört på radio någonsin.

LÄNK TILL UTSTÄLLNINGEN PÅ MIXCLOUD:
https://www.mixcloud.com/K103/klang-s3-e6-radioutst%C3%A4llning-radio-si...

Som vanligt vill vi att ni skickar era ljud till. Det gör ni på klangradio@yahoo.com
Följ oss även gärna på instagram. @klangradiok103

KLANG är ett radioprogram där vi lyssnar på ljudexperiment & ljudkonst. Vi nördar även ned oss ordentligt i vad ljud egentligen är & kan vara samt fördjupar oss i konstnärerna & verken som vi spelar i programmet. Detta genom bla. Intervjuer med aktörer inom ljudfältet som forskare & konstnärer eller reportage från ljudverkstäder & festivaler. Men framförallt LJUD,LJUD & LJUD!!!

PS. Vi vill också lyssna på era inspelningar!!! Så skicka dem till oss redigerade eller oredigerade som mp3-file på klangradio@yahoo.com så spelar vi dem i programmet!!!

Allt gott Johan F Källman

Redaktion

Johan F Källman.

Sändningstider

Tisdagar 21:00 - 21:30

Extern länk

https://www.instagram....

Följ oss via RSS

Kontakt

klang@k103.se