KLANG

TATATATADAAA! SÄSONGSPREMIÄR!!!

TATATADAAAA!!! Säsongspremiär!

Den femte säsongen av KLANG rivstartar med en djupdykning i outsider music. Vad är det för någon obskyr genre egentligen? Är det sant att utövarna är galna? Men framförallt Hur låter det?

Vi börjar våran ljudresa med The Shags mästerliga It´s Halloween för att sedan rulla vidare med våran egna Svenska Elvis. Eilert Pilarm. Sedan blir det ”The human horn” Shooby Taylor. För att börja sakta in med den av Curt Cobain dyrkade outsider artisten Daniel Johnston. Även AI får välja en favorit men den håller vi hemlig tills ni lystnar..Vi säger bar BINGO.....Vi kraschlandar sedan med veckans lyssnarverk denna gång inskickad av ljudmarodören U.F.D.C..Ja, ni hör ju själva det här säsongspremiären vill ni inte missa..NU KÖÖÖÖÖÖR VIIIII!!!!

Mycket av informationen i avsnittet är hämtat från.
https://rateyourmusic.com/list/KeepPunchin/the-curious-universe-of-outsi...

Ps- Fortsätt skicka era ljud till os på klangradio@yahoo.com
Följ oss på Instagram. @Klangradiok103

MIXCLOUDLÄNK TILL PROGRAMMET..

https://www.mixcloud.com/K103/klang-outsider-music-s%C3%A4songspremi%C3%...

KLANG är ett radioprogram där vi lyssnar på ljudexperiment & ljudkonst. Vi nördar även ned oss ordentligt i vad ljud egentligen är & kan vara samt fördjupar oss i konstnärerna & verken som vi spelar i programmet. Detta genom bla. Intervjuer med aktörer inom ljudfältet som forskare & konstnärer eller reportage från ljudverkstäder & festivaler. Men framförallt LJUD,LJUD & LJUD!!!

PS. Vi vill också lyssna på era inspelningar!!! Så skicka dem till oss redigerade eller oredigerade som mp3-file på klangradio@yahoo.com så spelar vi dem i programmet!!!

Allt gott Johan F Källman

Redaktion

Johan F Källman.

Sändningstider

Tisdagar 21:00 - 21:30

Extern länk

https://www.instagram....

Följ oss via RSS

Kontakt

klang@k103.se