KOLL

Finbesök i studion, musik och ett klassiskt drama

Forget About Us är en ljuvlig låt av FLAWS, en ny musikalisk gnista från Västkusten. Bakom Flaws står Anton Alvin. Han besöker studion och pratar om musiken och livet. Koll-redaktionen är som vanligt suckers för kreativa människor, så vi förväntar oss inget annat än något riktigt fint! Och för den som behöver övertygas ytterligare om hur mycket bra kultur som finns i Göteborg just nu får spetsa öronen när vi talar med Nadja Horton, koreograf och dansare, som både ligger bakom och medverkar i Medea –it’s a classic som seglar in på Atalante på torsdag och fredag. Vad händer om man tar ett uråldrigt drama och spottar ut det i nutiden till toner skapade av Britta Persson? Ja, du har en lyxig radiotimma att se fram emot. Hörs i etern!

Koll, ett program om vad som händer i Göteborg, bland människor, runt oss och i våra huvuden. Få koll på kulturen, musik, film... sån media osv. Samhällets utveckling och inveckling!
Annie och Alice försöker med hjälp av reportage och tillsammans med gäster att få koll varje Tisdag kl. 20:00.
Lyssna och få koll med oss! :))

Redaktion

Annie Mellbert och Alice Bettan Angelini.

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...instagram.com/koll103https://www.facebook.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

koll@k103.se