KOLL

Alice B och Frans rivaler

Ikväll får vi finbesök i studion! Ingen mindre än Göteborgs egna Alice B kommer till oss för att snacka om sitt nya album som kommer på fredag. Singeln "Där solen slår" från den nya skivan spelar varm på K103 och självklart vill vi fråga Alice om förhoppningar och farhågor inför släppet.

Dessutom kommer vi såklart prata om det stora som händer i kväll: Eurovision!! Kommer Koll sitta bänkade? Kommer Måns och Petra lyckas leverera? Och kommer konkurrensen vara hård för allas vår Frans? Det är såklart frågor man ställer sig en festkväll som denna.

Koll, ett program om vad som händer i Göteborg, bland människor, runt oss och i våra huvuden. Få koll på kulturen, musik, film... sån media osv. Samhällets utveckling och inveckling!
Annie och Alice försöker med hjälp av reportage och tillsammans med gäster att få koll varje Tisdag kl. 20:00.
Lyssna och få koll med oss! :))

Redaktion

Annie Mellbert och Alice Bettan Angelini.

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...instagram.com/koll103https://www.facebook.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

koll@k103.se