Kulturkompisar

Ålderism

Hej fans!
Imorgon är det söndag igen och det betyder ännu en härlig repris från era favorit kulturkompisar. Nä skämt o sido vill vi inget annat än att spela in nya avsnitt. Dessvärre så har uppsatsskrivande och sjukdom tagit all tid denna vecka också.

Förra veckan fyllde 2/3 av KK ett år äldre. Därför sänder vi repris av avsnittet där vi pratar om ålder. Lyssna på radion på 103,1 kl 14 på söndag eller lyssna direkt på mixcloud
-------->> https://www.mixcloud.com/K103/10-%C3%A5lderism/

Vi är tre kulturstudenter som gillar att äta pasta och överanalysera vardagslivet. Vi pratar inte bara om kultur som tv, musik och konst utan mer relationen mellan människan och det kulturella uttrycket. Varför gör vi som vi gör? Hur påverkas vi av det vi ser och möter? Vi gillar helt enkelt att gräva ner oss i normer, maktstrukturer och föreställningar.
OBS: denna timme är ej så pretto som det låter, vi pratar också mycket känslor och spelar bra musik.

Redaktion

Katja Skärlund, Lovisa Perman och Caroline Willaume.

Följ oss på Facebook

Extern länk

https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

kulturkompisar@k103.se