Ladies Night

Ladies Night #5 Sommaravslutning

I säsongens sista avsnitt av Ladies Night pratar vi sommarplaner, dykning, bjussar på ett tips och avslutar med flaggan i topp i form av veckans Do you remember. Nu tar vi lov men vi syns i höst igen! Hasta la vista!

Kan du inte få nog av oss i Ladies Night? Du vet att du kan lyssna om och om igen på oss här:

Ladies Night #4 Isolation Tapes & Alicia Keys

I det fjärde avsnittet av Ladies Night spelar vi som vanligt otroliga dängor. Det blir tyvärr lite…coronasnack…förlåt!! Men veckans tips är en konsekvens av karantänlivet så det är oundvikligt. Josefine bjuder på en Do You Remember som heter duga. Lyssna kl 21.30!!

Kan du inte få nog av oss? Lyssna på avsnittet igen här: https://www.mixcloud.com/K103/ladies-night-4-isolation-tapes-alicia-keys...

Ladies Night #3 Specialavsnitt: Amy Winehouse

Det tredje avsnittet av Ladies Night! Ikväll bjuder vi på ett specialavsnitt i Ladies Night. Det blir en genomresa bland souldrottningen Amy Winehouse album, liv och karriär. Vi spelar båda kända hits men också ouppmärksammade låtar från hennes första album och kommer även fram att ett talanglöst liv kanske inte är så pjåkigt ändå. Det som däremot inte är pjåkigt är vårt försök till den berömda Amy Winehouse frisyren som ni ser. Aja, vi försökte iallafall. Allt detta och mycket mer få du ta del av i kvällens avsnitt.

Va inte ledsen om du missade liven! Du kan lyssna på oss om och om igen här: https://www.mixcloud.com/K103/ladies-night-3-amywinehouseavsnittet/

Ladies Night #2 Lil Halima och kungafamiljens spellista

I det andra avsnittet av Ladies Night spelar vi cooool musik från vår norska granne Lil Halima och minns tillbaka till Jhené Aikos första mixtape som är veckans Do you remember! Josefine bjuder på ett tips och Lovisa vill ta del av kungafamiljens spotifylista. Allt detta och mycket mer får du ta del av om du lyssnar på avsnitt två av Ladies Night!

Va inte ledsen om du missade liven!
Du kan lyssna på oss om och om igen här: https://www.mixcloud.com/K103/ladies-night-2-lil-halima-kungafamiljens-s...

Ladies Night #1 Snoh Aalegra & Lykke Li

Premiäravsnittet av Ladies Night! Vi bjuder på härlig musik från bland annat Snoh Aalegra, Daniela Ratana och Lykke Li. Vi tar också upp veckans Do You Remember, ett härligt tips och mycket annat spännande. Tune in!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/ladies-night-1-snoh-aalegra-lykke-li-20041...

Ladies Night är programmet som ger dig den bästa musiken från kvinnliga artister. Vi har en förkärlek till r&b, soul och allmänt dansvänliga toner. Ibland är vi fruktansvärt aktuella men tackar inte heller nej till nostalgitrippar. Lyssna på oss och du behöver aldrig mer oroa dig för om din spellista håller på förfesten.

Redaktion

Josefine Danielsson och Lovisa Englund Arvidsson.

Följ oss via RSS

Kontakt

ladiesnight@k103.se