Ladies Night

Ladies Night #1 Snoh Aalegra & Lykke Li

Premiäravsnittet av Ladies Night! Vi bjuder på härlig musik från bland annat Snoh Aalegra, Daniela Ratana och Lykke Li. Vi tar också upp veckans Do You Remember, ett härligt tips och mycket annat spännande. Tune in!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/ladies-night-1-snoh-aalegra-lykke-li-20041...

Ladies Night är programmet som ger dig den bästa musiken från kvinnliga artister. Vi har en förkärlek till r&b, soul och allmänt dansvänliga toner. Ibland är vi fruktansvärt aktuella men tackar inte heller nej till nostalgitrippar. Lyssna på oss och du behöver aldrig mer oroa dig för om din spellista håller på förfesten.

Redaktion

Josefine Danielsson och Lovisa Englund Arvidsson.

Sändningstider

Torsdagar 21:30 - 22:00

Följ oss via RSS

Kontakt

ladiesnight@k103.se