Ladies Night

Ladies Night #2 Lil Halima och kungafamiljens spellista

I det andra avsnittet av Ladies Night spelar vi cooool musik från vår norska granne Lil Halima och minns tillbaka till Jhené Aikos första mixtape som är veckans Do you remember! Josefine bjuder på ett tips och Lovisa vill ta del av kungafamiljens spotifylista. Allt detta och mycket mer får du ta del av om du lyssnar på avsnitt två av Ladies Night!

Va inte ledsen om du missade liven!
Du kan lyssna på oss om och om igen här: https://www.mixcloud.com/K103/ladies-night-2-lil-halima-kungafamiljens-s...

Ladies Night är programmet som ger dig den bästa musiken från kvinnliga artister. Vi har en förkärlek till r&b, soul och allmänt dansvänliga toner. Ibland är vi fruktansvärt aktuella men tackar inte heller nej till nostalgitrippar. Lyssna på oss och du behöver aldrig mer oroa dig för om din spellista håller på förfesten.

Redaktion

Josefine Danielsson och Lovisa Englund Arvidsson.

Sändningstider

Torsdagar 21:30 - 22:00

Följ oss via RSS

Kontakt

ladiesnight@k103.se