Ladies Night

Ladies Night #3 Specialavsnitt: Amy Winehouse

Det tredje avsnittet av Ladies Night! Ikväll bjuder vi på ett specialavsnitt i Ladies Night. Det blir en genomresa bland souldrottningen Amy Winehouse album, liv och karriär. Vi spelar båda kända hits men också ouppmärksammade låtar från hennes första album och kommer även fram att ett talanglöst liv kanske inte är så pjåkigt ändå. Det som däremot inte är pjåkigt är vårt försök till den berömda Amy Winehouse frisyren som ni ser. Aja, vi försökte iallafall. Allt detta och mycket mer få du ta del av i kvällens avsnitt.

Va inte ledsen om du missade liven! Du kan lyssna på oss om och om igen här: https://www.mixcloud.com/K103/ladies-night-3-amywinehouseavsnittet/

Ladies Night är programmet som ger dig den bästa musiken från kvinnliga artister. Vi har en förkärlek till r&b, soul och allmänt dansvänliga toner. Ibland är vi fruktansvärt aktuella men tackar inte heller nej till nostalgitrippar. Lyssna på oss och du behöver aldrig mer oroa dig för om din spellista håller på förfesten.

Redaktion

Josefine Danielsson och Lovisa Englund Arvidsson.

Sändningstider

Torsdagar 21:30 - 22:00

Följ oss via RSS

Kontakt

ladiesnight@k103.se