Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 25 Putin o Billgren

Ny vecka nya möjligheter. Denna veckan blir det gubbrock i form av ett görmysigt band som kommer tillbaka. Motsatsen till göramysiga band är ju som bekant göromysiga band, vilket i praktiken innebär Hov1. De har lyckats hamna i jidder eftersom de nu upptäckt att man inte får ta andras musik för att sedan slå igenom. Vi kommer också återknyta till ett tidigare ämne: nämligen toalettborstar. Rysslands orubbliga envåldshärskare Vladimir Putin har nämligen fått en utmanare i den smala sporten köp dyrast toalettborste. Vem vill missa detta?

K103.se
21.03

Med Nöje - Avsnitt 24 SÅS.

Varje vecka är Med Nöje-vecka, det är sen gammalt (nåja).

Oskar tar på sig rollen som krigskorrespondent och rapporterar från slagfältet som Tik-Tok nu är, efter att hormonstinna ungdomar totalt har fuckat ur och skapar kaos på Amerikas skolor. Gustav har umgåtts med en Med Nöje-profils instagramflöde (gissa vem) och har nu tagit på sig det ädla uppdraget att tillreda den beryktade mördarsåsen. Dessutom reagerar vi på IKEAs nya samarbete med svenska husmaffian.

Programmet sänds kl 21.03 på K103.se
och vi ska göra allt i vår makt för att få ut den här skiten på streamingplattformarna.

PUSS!

Med Nöje - Avsnitt 23 "Akta er"

Skolan har alltjämt rivit igång, Gustav har slutat simpa för sin arbetsgivare och från och med idag drar Med Nöje-hösten igång! Gustav har grävt sig igenom våra svenska kändisars monumentala hög av coronabuhu, och redogör för klagomålen. Den gamla fettan har dessutom hamnat i kläm, vi skall tillsammans med er genomlida Claes Malmbergs haveri i Parlamentet. Oskar har även lite hederlig AI-facebookjournalistik att erbjuda er, och Gustav, som medberoende Kent-missbrukare ställs mot väggen i ett quiz!

21.03 på K103.se.

Med Nöje - Avsnitt 22 Utgivningsbevis

Sommaren går mot sitt obevekliga slut men Med Nöjes slöa sommarattityd hänger kvar ett tag till. I ekot av denna slöhet kommer vi att prata mer eller mindre fritt (och kanske brett) om följande: hur smidigt det är när att slippa GDPR när man systematiskt ska hänga ut personer på internet. Att ordspråket "Summan av alla kvinnor Ulf Lundell håller sams med är konstant" nog tycks stämma. Dessutom kommer vi att toucha frågan om hur det blir om man är nattklubbschef och sysslar med ideella schackturneringar samtidigt. Säker jättekul för er att lyssna på, i varje fall väldigt kul för oss att sända.
K103.se 21:00

Med Nöje - Avsnitt 21 Vardag 6?!

Med Nöje dundrar på i sommarvärmen, för vad skulle vi göra annars? Än en gång har Oskar gottat sig i Katrin Zytomierskas inte särskilt smakrika Instagramfeed. Äntligen blir det också lite gubbrock när Gustav rapporterar om en åldrad och vresig rocktrubadur som trasslat in sig i ett virrvarr av sina egna formuleringar och kärleken till en mer än 30 år yngre kvinna. Dessutom diskuterar vi den ack så älskvärde Martin Järborgs semesterskada och Gustavs något märkliga fascination för denne man. Det blir en mysig liten sändning mina vänner, missa inte!

Med Nöje - Avsnitt 20 "Så gick det sen"

Ny vecka, nya nöjesnyheter, nytt Med Nöje!

I veckans avsnitt av Sveriges enda vettiga nöjesnyhetsprogram så diskuterar vi den, tyvärr, enigmatiske Andreas Wijk, Gustav har ihärdigt kämpat sig igenom dom sommarprat som hittills sänts, och ska ge sin dom. Oskar har upptäckt Aftonbladets toppenkategori under nöjesidan: “Så gick det sen”. In på k103.se klockan 21.03 och lyssna! Det vill ni inte missa, det blir oteeeeeroligt

Med Nöje - Avsnitt 19 Tobbe Eks märkliga vrede

Hej, hallå! Ja, du där!

I veckans sändning av Med Nöje snackar Oskar om mer eller mindre habila reklamlåtar från svenska kändisar. Vi analyserar också Boykepsvurmaren och Aftonbladetjournalisten Torbjörn Eks märkliga utspel mot en ännu märkligare publik. Det tar inte slut där, Gustav ska nämligen leda oss genom den nyligen avslutade rättegången där Britney Spears försökt slita sig från sin förmyndare. Det blir minst sagt spännande!

Som vanligt så börjar sändningen klockan 21, på K103.se!

Återigen, klockan 21 på K103.se.

MISSA. INTE.

Med Nöje - Avsnitt 18 Nördarnas fysiska hämnd

Med nöje återkommer emellanåt, det vill säga den här veckan och ack så sugna vi är på att prata om högt och lågt. De ämnen som kommer att avhandlas är följande: Den mänskliga IT-entreprenörens mystiska friluftsträning och idrottarnas märkliga relation till bruna drycker med bubblor. Sen ska vi bara prata lite också. Hur låter inte det?
Om nöje — Med nöje. K103.se 21:03.

Med Nöje - Avsnitt 17 Dag & Natt

Efter ytterligare en märklig frånvaro är vi tillbaka med det 17e Med Nöje-avsnittet. Ett nytt bråk har uppstått på mediahimlen, rörande en viss avbön, och det vore inte vackert om vi avstod från att prata om detta. Dessutom har allas våran Dag Tolstoy blivit med skivkontrakt, och troligtvis vill ni höra våra åsikter i frågan. Allt detta och något lite mer. Om nöje Med nöje Kl 21:03 på K103.se

Med Nöje - Avsnitt 16 ”Kavla upp”

Ytterligare någon typ av specialavsnitt från Med Nöje. Oskar står den här veckan ensam i studion medans Gustav sitter i baksätet på en husbil någonstans på Österlen. Men det stoppar oss inte från att avhandla både beundrarbrev till gamla skjutgärnsjournalister och vaccinationsreklam som tydligen koster MILJARDER. Dessutom ger vi oss på att döpa om lite arenor här och var. Om Nöje, Med Nöje. 21:03 på k103.se.
Foto: Spotify

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se