Med Nöje

Med Nöje Avsnitt 12 - Gentlemenscoachs dolda vapen

Med Nöje är här igen. Den här veckan bjuder vi på vad vi själva kallar för ett specialavsnitt. Den virale livscoachen och pepparen John Andreas ”Gentlemenscoach” gästar oss nämligen. Han bjuder på minst sagt hög energi, lite tips till två slöddriga programledare, och stories som aldrig tidigare yttrats (som innehåller svärdparaplyer). Intervjun är hemmasnickrad via zoom, och ljudet har därmed tagit lite stryk. Men vi hoppas att ni kan ha överseende med detta. In på k103.se kl 21:03 och lyssna. I helt vanlig ordning finns avsnittet på Spotify, Itunes och Acast. Om Nöje — Med Nöje!

Med Nöje - Avsnitt 11 "Long time no see"

Ny Med Nöje-vecka därmed nytt avsnitt. Självklart ska helgens P3 guld-gala avhandlas, både pristagare och debackel. Vi låter för bekvämlighetens skull bli att ta tydlig ställning, det är lättast så. Dessutom tar vi en nostalgitripp genom vår tidiga ungdoms dagar, genom en klassisk ”vad hände sen”-dokumentär om en viss enerverande dänga. Sist men inte minst blir det ett kärt återseende, som var ytters väntat och ärligt talat inträffade lite för tidigt. Dessutom håller vi en balanserad ton genom hela ascnittet. Frossa i allt detta, tillsammans med oss. K103.se 21:03. Ni vet ju också vid det här laget att vi finns som podd på Spotify, Itunes och Acast.

Med Nöje - Avsnitt 10 "Ground Zero"

Ytterligare ett Med Nöje ser dagens ljus. Denna vecka leker vi Svensk damtidning och ägnar oss åt nöjesnyheternas motsvarighet till finkultur. Vi pratar också om Med Nöje-favoriten Patrik Sjöbergs nya rekrytering, samt ger tips på framtida stjärnskott. Oskar kämpar också vidare med aggressionerna, varför? Det finns bara ett sätt att ta reda på det.
K103.se kl 21:03, finns i vanlig ordning också som podd på Spotify, Itunes och Acast.

Med Nöje - Avsnitt 9 "Sladdrigt"

Två veckor har gått sedan sist och det innebär nytt avsnitt av Med Nöje. Denna vecka går Oskar igenom den, enligt honom själv, största och sorligaste skilsmässan som skett under 2000-talet. Vi kikar också in hos Aftonbladets duo, som ligger i ide största delen av året, men som vaknar vid liv varje gång den här tiden på året. Varför inte också slänga inte ett och annat om barnarbete mitt i allt detta. Om nöje, med nöje! Kl 21:03 på K103.se. Som vanligt finns vi också som podd där poddar finns.

Med Nöje - Avsnitt 8 "Exklusive moms"

Det är dags för ett nytt Med nöje-avsnitt! Denna veckan pratar vi om Janne Josefssons mys-metamorfos som innehåller både bryggor och gubbröra. Oskar spränger våra huvuden med en siffra ingen av oss kan räkna till, och skriker på Alexander Pärleros nya “mumbo jumbo”. Vi diskuterar också huruvida drottningen borde ta emot pengar från ex-höjdhoppare som egentligen bara försöker göra någonting bra. Dessutom nyttjas ordet “nuna” till perfektion. Detta och möjligtvis något mer, i veckans avsnitt av Med Nöje! Kl 21:03 på K103.se. Vi finns också som podd på Spotify, Itunes och Acast.

Med Nöje byter tid och dag!

Hörni! Vi är tillbaka! Från och med denna vecka kan ni höra oss på K103.se klockan 21.03 på torsdagar.

Denna vecka diskuterar vi det ökande utbudet av dokumentärer om kändisar mitt i deras karriär. Vad gör Viktor Frisk (!) under sin paus och drömmer vi kanske lite för mycket om en dokumentär om blogglegenden Hanna Widerstedt? Guldbaggegalan avhandlas och vi kan inte riktigt hejda oss från Uje Brandelius älskvärdhet. Gustav vore inte heller Gustav om han inte fick prata om Östeuropa, det blir Putin, det blir toalettborstar av italiensk design och det blir absolut diskussion om det nya ryska SUPERPALATSET!

Som sagt. Ny dag: Torsdagar! Ny tid: 21.03! Missa inte, vi är igång!

Med Nöje - Avsnitt 6 "Distans"

Denna vecka bjuder vi på ett mycket skakigt avsnitt som spelats in på distans. Mednöje-året är till ända och det ska givetvis sammanfattas. Vi går igenom några anmärkningsvärda händelsen från året, dessa involverar bland annat sås, Hugo Rosas och arga musikjournalister. Vi tar oss också friheten att dela ut lite priser, däribland ett hederpris till årets viktigaste profil.
Som Ulf Lundell troligtvis hade sagt: Ett skakigt avsnitt är också ett avsnitt! 15:00 på K103.se
Avsnittet finns givetvis också som podd på på Acast, Itunes och Spotify!

https://open.spotify.com/show/1cNLmjENICXXwhiuNT04B5
https://play.acast.com/s/med-noje

Med Nöje - Avsnitt 5 "Sveriges största fuckup"

Ojämn vecka innebär nytt avsnitt, och inte vilket avsnitt som helst. För första gången i programmet korta historia, har vi med med en gäst i programmet. Vilma Stockvall är nämligen i studion och hjälper oss att ha kvar fötterna på jorden. Tillsammans diskuterar vi relationsråd från en man som varit otrogen i TV, om Alex Schulman är besatt av att köpa vinterjackor och att Petter Northug har återförenats med snö i sin nya jullåt. Detta, och givetvis mycket mer, bjuder vi på i avsnitt 5 av Med Nöje 15:00 på K103.se!

Med Nöje - Avsnitt 4 "Detta förefaller vara trams"

Ny ojämn vecka betyder ett nytt avsnitt av Med Nöje! I veckans avsnitt hittar Oskar små, men ack så starka, bevis på att klickrubrikerna kanske är på väg bort. Gustav har via en Ted Gärdestad-låt snårat in sig i dialektträsket, vilken kändis är det egentligen som drar i R:en hårdare än Magnus Samuelsson drar ett tåg? Missa inte detta quiz! Vi dyker även ner i Carolas ofalska reaktioner kring coronarestriktionerna. För ännu mer koll på veckans nöjesnyheter, lyssna på oss klockan 15.00!

Med Nöje - Avsnitt 3 "Du är cynisk idag"

I veckans avsnitt diskuterar vi kvällstidningarnas märkliga val av kändishyllningar. Vilken svensk kändis sörjde Chris Cornells bortgång med "nejnejnejnej"? Gustav blir även helt lyrisk över ett hologram, är det framtiden eller en pryl för de galna? Sedan reder vi ut det som kallats 2000-talets största förtalstvist. En av oss har även fått antikroppar. Detta och mer, idag 15:00!

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se