Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 5 "Sveriges största fuckup"

Ojämn vecka innebär nytt avsnitt, och inte vilket avsnitt som helst. För första gången i programmet korta historia, har vi med med en gäst i programmet. Vilma Stockvall är nämligen i studion och hjälper oss att ha kvar fötterna på jorden. Tillsammans diskuterar vi relationsråd från en man som varit otrogen i TV, om Alex Schulman är besatt av att köpa vinterjackor och att Petter Northug har återförenats med snö i sin nya jullåt. Detta, och givetvis mycket mer, bjuder vi på i avsnitt 5 av Med Nöje 15:00 på K103.se!

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se