Med Nöje

Med Nöje byter tid och dag!

Hörni! Vi är tillbaka! Från och med denna vecka kan ni höra oss på K103.se klockan 21.03 på torsdagar.

Denna vecka diskuterar vi det ökande utbudet av dokumentärer om kändisar mitt i deras karriär. Vad gör Viktor Frisk (!) under sin paus och drömmer vi kanske lite för mycket om en dokumentär om blogglegenden Hanna Widerstedt? Guldbaggegalan avhandlas och vi kan inte riktigt hejda oss från Uje Brandelius älskvärdhet. Gustav vore inte heller Gustav om han inte fick prata om Östeuropa, det blir Putin, det blir toalettborstar av italiensk design och det blir absolut diskussion om det nya ryska SUPERPALATSET!

Som sagt. Ny dag: Torsdagar! Ny tid: 21.03! Missa inte, vi är igång!

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se