Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 8 "Exklusive moms"

Det är dags för ett nytt Med nöje-avsnitt! Denna veckan pratar vi om Janne Josefssons mys-metamorfos som innehåller både bryggor och gubbröra. Oskar spränger våra huvuden med en siffra ingen av oss kan räkna till, och skriker på Alexander Pärleros nya “mumbo jumbo”. Vi diskuterar också huruvida drottningen borde ta emot pengar från ex-höjdhoppare som egentligen bara försöker göra någonting bra. Dessutom nyttjas ordet “nuna” till perfektion. Detta och möjligtvis något mer, i veckans avsnitt av Med Nöje! Kl 21:03 på K103.se. Vi finns också som podd på Spotify, Itunes och Acast.

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se