Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 11 "Long time no see"

Ny Med Nöje-vecka därmed nytt avsnitt. Självklart ska helgens P3 guld-gala avhandlas, både pristagare och debackel. Vi låter för bekvämlighetens skull bli att ta tydlig ställning, det är lättast så. Dessutom tar vi en nostalgitripp genom vår tidiga ungdoms dagar, genom en klassisk ”vad hände sen”-dokumentär om en viss enerverande dänga. Sist men inte minst blir det ett kärt återseende, som var ytters väntat och ärligt talat inträffade lite för tidigt. Dessutom håller vi en balanserad ton genom hela ascnittet. Frossa i allt detta, tillsammans med oss. K103.se 21:03. Ni vet ju också vid det här laget att vi finns som podd på Spotify, Itunes och Acast.

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se