Med Nöje

Med Nöje Avsnitt 12 - Gentlemenscoachs dolda vapen

Med Nöje är här igen. Den här veckan bjuder vi på vad vi själva kallar för ett specialavsnitt. Den virale livscoachen och pepparen John Andreas ”Gentlemenscoach” gästar oss nämligen. Han bjuder på minst sagt hög energi, lite tips till två slöddriga programledare, och stories som aldrig tidigare yttrats (som innehåller svärdparaplyer). Intervjun är hemmasnickrad via zoom, och ljudet har därmed tagit lite stryk. Men vi hoppas att ni kan ha överseende med detta. In på k103.se kl 21:03 och lyssna. I helt vanlig ordning finns avsnittet på Spotify, Itunes och Acast. Om Nöje — Med Nöje!

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se