Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 21 Vardag 6?!

Med Nöje dundrar på i sommarvärmen, för vad skulle vi göra annars? Än en gång har Oskar gottat sig i Katrin Zytomierskas inte särskilt smakrika Instagramfeed. Äntligen blir det också lite gubbrock när Gustav rapporterar om en åldrad och vresig rocktrubadur som trasslat in sig i ett virrvarr av sina egna formuleringar och kärleken till en mer än 30 år yngre kvinna. Dessutom diskuterar vi den ack så älskvärde Martin Järborgs semesterskada och Gustavs något märkliga fascination för denne man. Det blir en mysig liten sändning mina vänner, missa inte!

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se