Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 22 Utgivningsbevis

Sommaren går mot sitt obevekliga slut men Med Nöjes slöa sommarattityd hänger kvar ett tag till. I ekot av denna slöhet kommer vi att prata mer eller mindre fritt (och kanske brett) om följande: hur smidigt det är när att slippa GDPR när man systematiskt ska hänga ut personer på internet. Att ordspråket "Summan av alla kvinnor Ulf Lundell håller sams med är konstant" nog tycks stämma. Dessutom kommer vi att toucha frågan om hur det blir om man är nattklubbschef och sysslar med ideella schackturneringar samtidigt. Säker jättekul för er att lyssna på, i varje fall väldigt kul för oss att sända.
K103.se 21:00

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se