Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 23 "Akta er"

Skolan har alltjämt rivit igång, Gustav har slutat simpa för sin arbetsgivare och från och med idag drar Med Nöje-hösten igång! Gustav har grävt sig igenom våra svenska kändisars monumentala hög av coronabuhu, och redogör för klagomålen. Den gamla fettan har dessutom hamnat i kläm, vi skall tillsammans med er genomlida Claes Malmbergs haveri i Parlamentet. Oskar har även lite hederlig AI-facebookjournalistik att erbjuda er, och Gustav, som medberoende Kent-missbrukare ställs mot väggen i ett quiz!

21.03 på K103.se.

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se