Med Nöje

Med Nöje - Avsnitt 25 Putin o Billgren

Ny vecka nya möjligheter. Denna veckan blir det gubbrock i form av ett görmysigt band som kommer tillbaka. Motsatsen till göramysiga band är ju som bekant göromysiga band, vilket i praktiken innebär Hov1. De har lyckats hamna i jidder eftersom de nu upptäckt att man inte får ta andras musik för att sedan slå igenom. Vi kommer också återknyta till ett tidigare ämne: nämligen toalettborstar. Rysslands orubbliga envåldshärskare Vladimir Putin har nämligen fått en utmanare i den smala sporten köp dyrast toalettborste. Vem vill missa detta?

K103.se
21.03

Med Nöje diskuterar och raljerar kring veckans nöjesnyheter.

Redaktion

Gustav Ingerhage och Oskar Sundström.

Sändningstider

Torsdagar 21:00 - 22:00

Extern länk

www.instagram.com/medn...

Följ oss via RSS

Kontakt

mednoje@k103.se