Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud: BDSM och Samlande

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud snackar Agnes och Alicia om BDSM, Samlande och Katastroffilmer. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud: Dåliga liknelser, catfishing och klassåterträffar

Måndag 21.00 i Hårda Bud i Mellerud hör ni när Agnes och Alicia, tillsammans med gästen Samuel snackar om dåliga liknelser, kändisar i coronan, catfishing och klassåterträffar. God lyssning!

Hårda bud i Mellerud: Gamlingar, internet, corona och pojkband

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes om gamlingar som vill påminna om att internet inte alltid har funnits, veckans gäst Samuel vill berätta om hans semester som fallit offer under coronakrisen och Alicia försöker sig på att förstå det fantastiska med pojkband . Programmet sänds ikväll, 9 mars, 21.00 och kan även höras på Mixcloud. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud: Jättesemlor, Ulf Kristersson och namnsdagar

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud snackas det om den fruktansvärda jättesemlan, vad som kan räknas som jaktklädsel samt faktumet att Ragnhild har namnsdag men inte Alicia. Sara är även tillbaka och gästar programmet. Programmet sänds ikväll, 9 mars, 21.00 och kan även höras på Mixcloud. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud s5e1: Lajva rik, Twilight, hylla döda, och pest eller kolera

Första avsnittet för femte säsongen av Hårda Bud i Mellerud! Nu är avsnitten en timme långa och sänds 21.00-22.00. Vi gästas av Sara och vi talar om att Lajva rik, hylla nyss döda, Twilight (igen...), och kör en omgång "pest eller kolera". God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud s4E4: Kontrollanter och entreprenörer

I det nya avsnittet av Hårda Bud i Mellerud snackar Agnes och Alicia om ilskan folk känner mot kontrollanter samt entreprenörernas självhävdelse. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud s4e2: Hund-/kattmänniskor och de som hatar överraskningar

Agnes och Alicia gaggar om folk som hatar överraskningar och de som påstår sig vara katt-/hundmänniskor. Nu skärper vi oss!! Troligtvis det snällaste avsnittet någonsin, så om du har en stilla själ så är det bara att tuna in! God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud – Om att vara konflikträdd och folk som gillar trollkarlar

Hårda Bud i Mellerud är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet! Vi sparkar igång hösten med att prata om nivån på trollkarlarna och magin i Sverige samt att man inte kommer långt med att vara konflikträdd. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud – Om att spola ner fiskar och tidsoptimism

I veckans avnsitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om hur konstigt det är att spola ner sin döda fisk i toaletten och att tidsoptimister har dålig självkänsla. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 20: Om GDPR och King/ Queen-smeknamn

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om att folk inte bör vara förvånade över att hemsidor lagrar deras data samt hur sjukt det är att heterorelationer tilltalar sig som King och Queen. Mycket flams och fniss men det är la standrard?? God Lyssning!! <33

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se