Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud s4E4: Kontrollanter och entreprenörer

I det nya avsnittet av Hårda Bud i Mellerud snackar Agnes och Alicia om ilskan folk känner mot kontrollanter samt entreprenörernas självhävdelse. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud s4e2: Hund-/kattmänniskor och de som hatar överraskningar

Agnes och Alicia gaggar om folk som hatar överraskningar och de som påstår sig vara katt-/hundmänniskor. Nu skärper vi oss!! Troligtvis det snällaste avsnittet någonsin, så om du har en stilla själ så är det bara att tuna in! God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud – Om att vara konflikträdd och folk som gillar trollkarlar

Hårda Bud i Mellerud är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet! Vi sparkar igång hösten med att prata om nivån på trollkarlarna och magin i Sverige samt att man inte kommer långt med att vara konflikträdd. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud – Om att spola ner fiskar och tidsoptimism

I veckans avnsitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om hur konstigt det är att spola ner sin döda fisk i toaletten och att tidsoptimister har dålig självkänsla. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 20: Om GDPR och King/ Queen-smeknamn

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om att folk inte bör vara förvånade över att hemsidor lagrar deras data samt hur sjukt det är att heterorelationer tilltalar sig som King och Queen. Mycket flams och fniss men det är la standrard?? God Lyssning!! <33

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 19: Fyrverkerier och "roliga" tshirt

I avsnitt 19 pratar Agnes och Alicia om folk som tycker om fyrverkerier och fascineras över folk som bär "roliga" t-shirts. Det blir skojigt! Lyssna!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 19: Fyrverkerier och "roliga" tshirt

I avsnitt 19 pratar Agnes och Alicia om folk som tycker om fyrverkerier och fascineras över folk som bär "roliga" t-shirts. Det blir skojigt! Lyssna!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 18: Om valkompasser och vad folk tycker om läroplanen

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om hur slappt det är av folk att använda valkompasser, lite om Jan Björklund och "fenomenet" med att folk tycker att man borde lära sig praktiska saker i grundskolan... God Lyssning!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 16 - Källkritik och Första mötet med Internet

I veckans avnitt av Hårda Bud i Mellerud snackar Agnes och Alicia om "källkritik" när det kommer till tråkig/ onödig kuriosa människor vill dela med sig av samt första mötet med Internet dvs MSN, Omegle, Bilddagboken, Kamrat och annat vidrigt. God Lyssning!

Om salstentor och baguetter

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om konstiga pålägg på baguetter och hur folk beter sig på salstentor. God lyssnig!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 21:30

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se