Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud – Om att spola ner fiskar och tidsoptimism

I veckans avnsitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om hur konstigt det är att spola ner sin döda fisk i toaletten och att tidsoptimister har dålig självkänsla. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 20: Om GDPR och King/ Queen-smeknamn

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om att folk inte bör vara förvånade över att hemsidor lagrar deras data samt hur sjukt det är att heterorelationer tilltalar sig som King och Queen. Mycket flams och fniss men det är la standrard?? God Lyssning!! <33

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 19: Fyrverkerier och "roliga" tshirt

I avsnitt 19 pratar Agnes och Alicia om folk som tycker om fyrverkerier och fascineras över folk som bär "roliga" t-shirts. Det blir skojigt! Lyssna!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 19: Fyrverkerier och "roliga" tshirt

I avsnitt 19 pratar Agnes och Alicia om folk som tycker om fyrverkerier och fascineras över folk som bär "roliga" t-shirts. Det blir skojigt! Lyssna!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 18: Om valkompasser och vad folk tycker om läroplanen

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om hur slappt det är av folk att använda valkompasser, lite om Jan Björklund och "fenomenet" med att folk tycker att man borde lära sig praktiska saker i grundskolan... God Lyssning!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 16 - Källkritik och Första mötet med Internet

I veckans avnitt av Hårda Bud i Mellerud snackar Agnes och Alicia om "källkritik" när det kommer till tråkig/ onödig kuriosa människor vill dela med sig av samt första mötet med Internet dvs MSN, Omegle, Bilddagboken, Kamrat och annat vidrigt. God Lyssning!

Om salstentor och baguetter

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om konstiga pålägg på baguetter och hur folk beter sig på salstentor. God lyssnig!

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 9: Att klä ut sig och tidigt julfirande

I Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om ilskan som uppstår bland allmänheten när man bryter mot konventionen och börjar fira jul i augusti. Det snackas även om hur otroligt pinsamt det är att klä ut sig och hur denna genans ökar när man är dålig på att "äga det" och det slutar med att man ser ut som något överkört. God lyssning! <3

Avsnitt 6 - "Facebookhumor & Gender Reveal Parties"

I avsnitt 6 berättar diskuterar dynamitduon Agnes och Alicia Facebookhumor och Gender reveal parties. Ämnen som konfirmation och möhippor lyckas även klämmas in. God lyssning! Avsnittet går även att lyssna på via Mixcloud:

https://www.mixcloud.com/K103/hårda-bud-i-mellerud-avsnitt-6-facebookhumor-och-gender-reveal-parties/

(Bilden är en screenshot från Facebook)

Avsnitt 5 - ”Ungdomsserier & Mjölmaskgryta”

I avsnitt fem av Hårda bud i Mellerud går Agnes hårt mot kassa ungdomsserier och Alicia snackar om viljan att äta insekter. God lyssning! Bilden är en screenshot av SVT Nyhters app tagen 29 April 2018

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/5B88F406-5739-4FE2-9B97-2EC809E2A537.JPG

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 21:30

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se