Hårda Bud i Mellerud

Avsnitt 1 - "Cykelhjälmar & Sverigelotter"

I premiäravsnittet av Hårda bud i Mellerud tjötar Agnes och Alicia om de utomordentligt roliga ämnen cykelskydd och välgörenhetslotter. Vad är det egentligen som gör cykelhjälmar så töntiga? Hur gör man för att bli miljonär samtidigt som man stödjer välgörenhet? Allt detta och mycket mer får man svar på i det allra första avsnittet i det skojfriska Hårda Bud i Mellerud! Lyssna, vettja!

https://www.mixcloud.com/K103/hårda-bud-i-mellerud-avsnitt-1-cykelhjälmar-sverigelotter/

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 22:00

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se