Hårda Bud i Mellerud

Avsnitt 2 - "Resting bitch face vs. Million Dollar Smile"

I det andra avsnittet av Hårda Bud i Mellerud avhandlas ämnena Resting Bitch face och Agnes glasögon. Agnes hävdar att glad inte är ett personlighetsdrag och Alicia slänger sig med uttrycket "Million Dollar Smile". Ett riktigt pangavsnitt alltså! Lyssna! Det blir kul!

https://www.mixcloud.com/K103/hårda-bud-i-mellerud-avsnitt-2-resting-bitch-face-vs-million-dollar-smile/

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 22:00

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se