Hårda Bud i Mellerud

Avsnitt 4 - "Självkörande bilar och öl på flygplatsen"

I dagens avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om svenskar kärlek till en tidig fylla på flygplatsen och självkörande bilar. Även en pinsam rättelse och ursäkt om det tidigare avsnittet kommer med. Ni som vet ni vet…

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 21:30

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se