Hårda Bud i Mellerud

Avsnitt 6 - "Facebookhumor & Gender Reveal Parties"

I avsnitt 6 berättar diskuterar dynamitduon Agnes och Alicia Facebookhumor och Gender reveal parties. Ämnen som konfirmation och möhippor lyckas även klämmas in. God lyssning! Avsnittet går även att lyssna på via Mixcloud:

https://www.mixcloud.com/K103/hårda-bud-i-mellerud-avsnitt-6-facebookhumor-och-gender-reveal-parties/

(Bilden är en screenshot från Facebook)

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se