Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 9: Att klä ut sig och tidigt julfirande

I Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om ilskan som uppstår bland allmänheten när man bryter mot konventionen och börjar fira jul i augusti. Det snackas även om hur otroligt pinsamt det är att klä ut sig och hur denna genans ökar när man är dålig på att "äga det" och det slutar med att man ser ut som något överkört. God lyssning! <3

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 21:30

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se