Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 16 - Källkritik och Första mötet med Internet

I veckans avnitt av Hårda Bud i Mellerud snackar Agnes och Alicia om "källkritik" när det kommer till tråkig/ onödig kuriosa människor vill dela med sig av samt första mötet med Internet dvs MSN, Omegle, Bilddagboken, Kamrat och annat vidrigt. God Lyssning!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 21:30

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se