Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 18: Om valkompasser och vad folk tycker om läroplanen

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om hur slappt det är av folk att använda valkompasser, lite om Jan Björklund och "fenomenet" med att folk tycker att man borde lära sig praktiska saker i grundskolan... God Lyssning!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se