Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud avsnitt 20: Om GDPR och King/ Queen-smeknamn

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes och Alicia om att folk inte bör vara förvånade över att hemsidor lagrar deras data samt hur sjukt det är att heterorelationer tilltalar sig som King och Queen. Mycket flams och fniss men det är la standrard?? God Lyssning!! <33

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 22:00

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se