Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud – Om att vara konflikträdd och folk som gillar trollkarlar

Hårda Bud i Mellerud är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet! Vi sparkar igång hösten med att prata om nivån på trollkarlarna och magin i Sverige samt att man inte kommer långt med att vara konflikträdd. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 22:00

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se