Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud s4e2: Hund-/kattmänniskor och de som hatar överraskningar

Agnes och Alicia gaggar om folk som hatar överraskningar och de som påstår sig vara katt-/hundmänniskor. Nu skärper vi oss!! Troligtvis det snällaste avsnittet någonsin, så om du har en stilla själ så är det bara att tuna in! God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 22:00

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se