Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud s5e1: Lajva rik, Twilight, hylla döda, och pest eller kolera

Första avsnittet för femte säsongen av Hårda Bud i Mellerud! Nu är avsnitten en timme långa och sänds 21.00-22.00. Vi gästas av Sara och vi talar om att Lajva rik, hylla nyss döda, Twilight (igen...), och kör en omgång "pest eller kolera". God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 22:00

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se