Hårda Bud i Mellerud

Hårda bud i Mellerud: Gamlingar, internet, corona och pojkband

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud pratar Agnes om gamlingar som vill påminna om att internet inte alltid har funnits, veckans gäst Samuel vill berätta om hans semester som fallit offer under coronakrisen och Alicia försöker sig på att förstå det fantastiska med pojkband . Programmet sänds ikväll, 9 mars, 21.00 och kan även höras på Mixcloud. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se