Hårda Bud i Mellerud

Hårda Bud i Mellerud: Jättesemlor, Ulf Kristersson och namnsdagar

I veckans avsnitt av Hårda Bud i Mellerud snackas det om den fruktansvärda jättesemlan, vad som kan räknas som jaktklädsel samt faktumet att Ragnhild har namnsdag men inte Alicia. Sara är även tillbaka och gästar programmet. Programmet sänds ikväll, 9 mars, 21.00 och kan även höras på Mixcloud. God lyssning!

Hårda Bud i Mellerud är programmet där Agnes och Alicia tjötar om plattityder, klichéer och dumma idéer med kanske ännu dummare kommentarer. De tar upp saker du inte visste att man kunde störa sig på. Det är som de gamla grekerna sa: ”man blir ju mörkrädd” och det är lite av HbiMs motto.

Redaktion

files/users/mellerud/profile/4DC94E70-66E0-4A4B-90DA-2E6381B59865.jpg

Agnes Rönnhede och Alicia Lindström.

Sändningstider

Måndagar 21:00 - 22:00

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

hbimellerud@k103.se